WORKSHOP KRACHTVOER

 

 Bemerk je hoe lastig het is om in deze tijd new business binnen te halen?
Zie je het belang van een netwerkdiner, zakenlunch of een ander event maar is het lastig keuzes te maken en tijd te verdelen?
Valt het je dan op hoe moeilijk het is om enthousiast te converseren over jouzelf en het onderscheidend vermogen van jouw organisatie?
Twee specialisten bundelen speciaal voor jou hun krachten: KrachtVoer voor echte ondernemers!

Vergroot je slagkracht en werk aan je Personal Brand. Je zelfvertrouwen zal toenemen, je voert kwalitatief betere gesprekken, je propositie is herkenbaar en je verrast je klant. Groei in commerciële slagkracht en win klanten, win omzet en win zelf aan plezier. Deze unieke workshop wordt speciaal georganiseerd voor:

- (zelfstandig) ondernemers

- (Sales) professionals

Ben je een echte ondernemer maar even op zoek naar een beetje krachtvoer, dan ben je bij ons aan het goede adres. Windkracht 11 en Vuego Training & Advies hebben de krachten gebundeld en verbinden persoonlijk leiderschap én commercie. In één dagdeel win jij aan commerciële slagkracht en haal je meer uit wie jij als persoon bent.

Om onze samenwerking kracht bij te zetten hebben wij een speciaal actietarief voor jou voor de eerste 2 workshops op 11 juni in Delft en 18 juni in Amsterdam. Je betaalt op deze twee dagen slechts € 150,00 ex BTW per deelnemer.

Bent u geinteresseerd, stuur dan uw contactgegevens naar emailadres,  info@vuego.nl.. Je ontvangt bij je bevestiging het complete programma van de middag. De middagsessie vol inspiratie en handige tips die je meteen kunt toepassen wordt afgesloten met een netwerkborrel. Pas dat wat je te weten bent gekomen direct toe, dat is pas krachtvoer!