De schaakstukken van Vuego

De drijvende krachten achter Vuego Training & Advies zijn Martine Hage en Leonie Hage.

Martine studeerde Commerciële Economie en Bestuurskunde en werkte jarenlang in de verzekeringsbranche, o.a. bij Delta Lloyd en Hooge Huys Verzekeringen. Vanuit haar opleiding en uitgebreide ervaring is zij een expert op gebied van verkoopgericht werken, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, klantgericht werken en leiderschap.

Martine  is een trainer en adviseur met een eigen stijl, die zich kenmerkt door spontaniteit en enthousiasme. Door haar oprechte interesse in anderen en haar directe communicatie is zij in staat om sturing te geven aan gesprekken en te confronteren met een glimlach. Zij is besluitvaardig en stressbestendig en werkt met een gezonde dosis humor, waarbij mensen zich snel open stellen voor nieuwe perspectieven.  

Ze heeft een scherp gevoel voor politieke en relationele verhoudingen, waardoor zij snel ongewenste patronen herkent en benoemt, zowel op individueel als organisatie niveau. Haar analyses zijn scherp; ze komt snel tot de kern en biedt praktische, haalbare oplossingen. Haar grootste uitdaging is steeds weer alle schaakstukken in de organisatie op de juiste plek te zetten en beter te laten functioneren.

Inmiddels is zij al jarenlang actief als trainer en heeft als coach, trainer en organisatieadviseur de nodige ervaring opgedaan. Zij heeft veel getraind bij banken, verzekeraars, accountantskantoren, werving & selectiebureaus en andere bedrijven. Graag wil zij u hier verwijzen naar de referenties van diverse personen, die zij hierin is tegengekomen.

Martine werkt binnen Vuego samen met een netwerk van trainers, coaches en adviseurs. Deze heeft zij geselecteerd op opleiding, ervaring en persoonlijkheid. Afhankelijk van de opdracht en de organisatie zet zij de juiste mensen in op de juiste plaats. 

Leonie heeft de Hogere Hotelschool in Den Haag en de studie Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit afgerond. Na haar studie heeft zij Golfclub Strijen gerund. Hier hebben Martine en Leonie op verschillende fronten samengewerkt. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking binnen Vuego Training & Advies. Daarna werkte Leonie jarenlang in de arbeidsbemiddeling als senior consultant bij USG Capacity. Verder heeft zij een aantal jaren gewerkt bij een Hogeschool als docent Marketing, Communicatie en Sales. Ook heeft zij vanuit haar werkervaring veel affiniteit met verkoopgericht werken, persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Leonie kenmerkt zich door een spontane, proactieve en betrokken houding. Zij is zeer geïnteresseerd in de achtergrond van mensen. Hierdoor is zij goed in staat drijfveren van mensen te achterhalen. Hierdoor vergroot het bewustzijn van de deelnemer. Reflectie is een automatisch gevolg. Verbeterpunten worden in kaart gebracht en door middel van een concreet actieplan kan zij mensen beter laten excelleren.