Opdrachtgever
PinkRoccade Local Government


Contactpersoon
Frank de Vinne
“Bij Vuego is pragmatiek het kernwoord.”

Frank van de Vinne is sales manager bij PinkRoccade en geeft leiding aan een salesteam van een kleine 30 medewerkers, bestaande uit account managers, een verkoop binnendienst, pre sales consultants en een bidmanager.  PinkRoccade Local Government levert standaard oplossingen aan locale overheden ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Ongeveer de helft van de Nederlandse gemeenten is klant van PinkRoccade. Sinds 2007 is er een relatie met Vuego.

Van de Vinne: “Martine heeft de account managers en mensen van de binnendienst getraind en in sommige gevallen individueel gecoacht. Ook begeleidt Vuego intervisiesessies begeleiden  voor account managers. Alle trainingen waren vooral gericht op commerciële vaardigheden, waarbij persoonlijke effectiviteit, vraag- en gesprekstechnieken  voorop staan.”

“Martine is bijzonder pragmatisch en down to earth. Ze is spontaan, energiek en prettig in de omgang, maar aan de andere kant ook confronterend. Een spiegel voorhouden is soms de beste manier om gedrag te veranderen. Martine heeft ook een sales achtergrond; daardoor is er vlot een klik met Martine.”
 
“Als leidinggevende was ik waar nodig aanwezig bij trainingen, soms is het voor de groepsdynamiek handiger er juist niet te zijn. Als opdrachtgever was ik steeds betrokken bij het opzetten ervan; dat hebben Martine en ik in hoge mate samen gedaan. Maatwerk dus, waarmee je kunt garanderen dat aansluiting op jouw specifieke problematiek optimaal is! Bij Vuego is pragmatiek het kernwoord. Geen hoogdravende theorieën, maar praktijk- en resultaatgericht.”